Aanbieding!

NGT Carp Cradle Fast-Setup

 79.95  49.95

NGT Carp Cradle Fast-Setup.
* Afmetingen: 100x65x35cm. * Zacht 210D PVC waterproof materiaal. * Zacht, maar sterk rubberen gaaspaneel in het centrum voor gecontroleerde waterafvoer. * Inclusief complete cover. * Ingebouwde handvatten met klittenband voor makkelijk transport. * Licht, maar ijzersterk aluminium frame. * Snel en makkelijk op te zetten. * Onmisbaar voor de serieuze en bewuste karpervisser!.

Hier kopen

Artikelnummer: 968d7aae14ad Categorie:

Beschrijving

NGT Carp Cradle Fast-Setup.
* Afmetingen: 100x65x35cm. * Zacht 210D PVC waterproof materiaal. * Zacht, maar sterk rubberen gaaspaneel in het centrum voor gecontroleerde waterafvoer. * Inclusief complete cover. * Ingebouwde handvatten met klittenband voor makkelijk transport. * Licht, maar ijzersterk aluminium frame. * Snel en makkelijk op te zetten. * Onmisbaar voor de serieuze en bewuste karpervisser!. In de hedendaagse karpervisserij is, naast het vissen zelf, ook het goed behandelen en ongedeerd terugzetten van de gevangen vis een absolute must. Hiervoor kun je niet zonder degelijke onthaakmat, maar liever nog een carp cradle. Hierin ligt de vis gegarandeerd veilig en kun je op een goede en gecontroleerde manier die kanjers onthaken.
De NGT Carp Cradle Fast-Setup is perfect voor de statische visserij, maar ook perfect voor stalking en struinend vissen. De Folding Carp Cradle is met zijn 100x65x35 centimeter geschikt voor zelfs de allergrootste vissen en door zijn ingebouwde handvatten met klittenband snel en gemakkelijk mee te nemen en op te zetten. De cradle is gemaakt van zacht en waterdicht 210D PVC en door het midden loopt een paneel van rubber gaas om het water in de cradle gecontroleerd weg te laten lopen.