Aanbieding!

NGT Dynamic Big Pit molen met verstelbare vrijloop (keuze uit 2 modellen)

 89.95  44.95

NGT Dynamic Big Pit molen met verstelbare vrijloop.
De NGT Dynamic Big Pit ziet er niet alleen geweldig uit, maar ook de prestaties van deze molen zullen je verbazen! De schitterende looks en zwarte kleur spelen helemaal in op de hedendaagse trends in de moderne karpervisserij en door de hoogwaardige kwaliteit weet je zeker dat deze topper je niet in de steek laat!

Hier kopen

Artikelnummer: edc6e2b910e4 Categorie:

Beschrijving

NGT Dynamic Big Pit molen met verstelbare vrijloop.
De NGT Dynamic Big Pit ziet er niet alleen geweldig uit, maar ook de prestaties van deze molen zullen je verbazen! De schitterende looks en zwarte kleur spelen helemaal in op de hedendaagse trends in de moderne karpervisserij en door de hoogwaardige kwaliteit weet je zeker dat deze topper je niet in de steek laat! De NGT Dynamic Big Pit ziet er niet alleen geweldig uit, maar ook de prestaties van deze molen zullen je verbazen! De schitterende looks en zwarte kleur spelen helemaal in op de hedendaagse trends in de moderne karpervisserij en door de hoogwaardige kwaliteit weet je zeker dat deze topper je niet in de steek laat!
Zowel de slip als de vrijloop van deze molen zijn uiterst precies in te stellen zodat je in elke situatie de juiste weerstand kunt bieden, zowel tijdens de dril als bij het opstellen van je hengels. De grote long cast spoel heeft een lijncapaciteit van maar liefst 220 meter 0.40 mm (7000 model) of 430m 0.40mm (9000 model) lijn. Door het moderne worm drive systeem ligt de lijn altijd goed op de spoel en komt deze bij een harde worp soepel van de spoel wikkelen. De molen heeft een krachtige overbrenging en is voorzien van maar liefst 10 precisie kogellagers die de Dynamic zeer soepe; laten lopen. Uiteraard is de molen voorzien van een oversized anti-twist lijnroller, extra grote slingerknop, rotor line guard en beschikt deze over een anti-retour.
De NGT Dynamic Big Pit is een absolute krachtpatser voor de visserij op afstand en is breed inzetbaar op meren, vijvers, kanalen en rivieren. Hoewel de prettige prijsstelling wellicht anders doet vermoeden, kan deze kanjer zit meten met de allerbesten!
+*Eigenschappen NGT Dynamic 7000 Big Pit:*+
* One way clutch. * 10+1 Kogellagers. * Inclusief reservespoel. * Worm drive voor perfecte lijnopspoeling. * Ratio: 4.9:1. * Capaciteit: 0.30mm/390m, 0.35mm/300m, 0.40mm/220m. * Gewicht: 603gr.
+*Eigenschappen NGT Dynamic 9000 Big Pit:*+
* One way clutch. * 10+1 Kogellagers. * Inclusief reservespoel. * Worm drive voor perfecte lijnopspoeling. * Ratio: 4.7:1. * Capaciteit: 0.40mm/430m, 0.45mm/300m, 0.50mm/280m. * Gewicht: 825gr.