Aanbieding!

Prologic Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes

 19.95  4.99

Prologic Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes.
* Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes. * 80 doekjes. * Zéér effectief. * Werkt super snel. * Wordt ook gebruikt in de aquacultuur. * Doodt 99,999% van de bacteriën binnen enkele seconden. * Helpt de vis bij herstel. * Ook geschikt voor uw vijvervissen!.

Hier kopen

Artikelnummer: 3df91239c04e Categorie:

Beschrijving

Prologic Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes.
* Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes. * 80 doekjes. * Zéér effectief. * Werkt super snel. * Wordt ook gebruikt in de aquacultuur. * Doodt 99,999% van de bacteriën binnen enkele seconden. * Helpt de vis bij herstel. * Ook geschikt voor uw vijvervissen!. Steri7 is een uniek product dat zorgt voor extra snel herstel van een gewonde vis en 99,999% procent van de bacteriën doodt binnen enkele seconden! Dit product is nieuw op de markt en werd ontwikkeld door het Engelse bedrijf Steri-7 voor Prologic. Steri7 Xtra voldoet aan alle eisen voor het gebruik in de aquacultuur en is samengesteld uit dezelfde stoffen die bij operaties op mensen worden gebruikt.
Deze doekjes zijn ideaal voor het ontsmetten van letsels en andere beschadigingen aan de huid, bek, schubben of vinnen van je vangst.