Aanbieding!

Spro Rod Sox (keuze uit 3 kleuren)

 11.95  8.49

Spro Rod Sox.
Een topmanier om je opgetuigde hengels veilig te bewaren, zonder dat deze in de knoop raken! De Rod Sox van Spro zijn zeer makkelijk over je opgetuigde hengels heen te schuiven en beschermen de ogen en toppen perfect. Ideaal voor het opslaan van hengels of het vervoer in de auto of de boot. De Rod Sox zijn 170x4cm en gemaakt van ademend materiaal wat geen water vasthoudt. Door dit materiaal krijg je eventuele haken in de Rod Sox ook makkelijk los. Een perfecte bescherming voor je dure hengel!

Hier kopen

Artikelnummer: 0006246bee63 Categorie:

Beschrijving

Spro Rod Sox.
Een topmanier om je opgetuigde hengels veilig te bewaren, zonder dat deze in de knoop raken! De Rod Sox van Spro zijn zeer makkelijk over je opgetuigde hengels heen te schuiven en beschermen de ogen en toppen perfect. Ideaal voor het opslaan van hengels of het vervoer in de auto of de boot. De Rod Sox zijn 170x4cm en gemaakt van ademend materiaal wat geen water vasthoudt. Door dit materiaal krijg je eventuele haken in de Rod Sox ook makkelijk los. Een perfecte bescherming voor je dure hengel! Een topmanier om je opgetuigde hengels veilig te bewaren, zonder dat deze in de knoop raken! De Rod Sox van Spro zijn zeer makkelijk over je opgetuigde hengels heen te schuiven en beschermen de ogen en toppen perfect. Ideaal voor het opslaan van hengels of het vervoer in de auto of de boot. De Rod Sox zijn 170x4cm en gemaakt van ademend materiaal wat geen water vasthoudt. Door dit materiaal krijg je eventuele haken in de Rod Sox ook makkelijk los. Een perfecte bescherming voor je dure hengel!
+*Eigenschappen:*+
* Spro. * Rod Sox. * Afmeting: 170x4cm. * Verkrijgbaar in 3 kleuren. * Beschermt ogen en toppen. * Nooit meer je opgetuigde hengels in de war. * Makkelijk in gebruik. * Ademt en houdt geen water vast. * Haken komen gemakkelijk los. * Lichtgewicht en flexibel. * Zeer slijtvast.