hengelsport pajottenland fish and go

Hengelsport Pajottenland Fish and Go.

We wouden zeker nog een artikel besteden aan de nieuwe hengelsportwinkel te Lennik genaamd Hengelsport Pajottenland Fish and Go. Wijzelf zijn ook van Lennik, dus voor ons is dit alleen al geniaal, maar er is veel meer. Ikzelf heb in België al belachelijk veel hengelsportwinkels bezocht, maar hier heb je toch wat extra voordelen dat bij andere hengelsportwinkels. Hieronder kan je enkele van de voornaamste punten vinden waarvan ik vind dat Hengelsport Pajottenland Fish and Go zich toch onderscheid van de rest.

Enkele plus punten van Hengelsport Pajottenland

hengelsport pajottenland fish and go

Vriendelijkheid: Het lijkt vanzelfsprekend dat men vriendelijk is wanneer je een hengelsportwinkel binnenspringt maar dat is niet altijd het geval. Wanneer je bij Hengelsport Pajottenland Fish and Go binnenspringt zal je altijd een vriendelijke goeiedag krijgen evenals zullen ze steeds helpen met super info. De kennis van de mannen die er werken is ook top, dus dat is allemaal een enorm pluspunt.

Aanbod: Heb zelden een hengelsportzaak tegen gekomen waar bijna elke keer als ik er binnen ga ( bijna wekelijks ) is het aanbod weer enorm toegenomen. Uiteraard zijn ze nog in opbouw, maar het gamma top merken is al indrukwekkend. Het enige merk dat ik als karpervisser mis is FOX, maar snap zeker en vast waarom er nog geen FOX aanwezig is. Voor de rest is het aanbod indrukwekkend. 

Kennis karpervissen: Het is logisch dat iemand die een hengelsportzaak opent wel het een en ander afweet van het karpervissen, maar Frank die rondloopt bij Hengelsport Pajottenland is een top karpervisser die mij al enkele top tips heeft gegeven waar je als ervaren karpervisser heel wat aan hebt. Frank is een encyclopedie wanneer het aankomt op karpervissen die met veel plezier info geeft.

Eigen aanbod: Qua vissen met de vaste stok hebben ze hun eigen aanbod Fish and Go producten van top kwaliteit. Ook voor het karpervissen hebben ze al een redelijk ruim gamma Fish and Go producten welke aan het toenemen is. Kan alvast meedelen dat de geuren en smaak van hun eigen boilies enorm hoog ligt wat hun producten zeer aantrekkelijk maken voor het instant vissen op karper.

Auto huren: Ben jij het al vaak tegengekomen dat je een camionette kan huren voor te gaan vissen bij een hengelsportwinkel? Na enkele maanden opening kondigde ze al aan dat ze 2 Ford Transit’s hebben aangekocht voor de verhuur. Vooral als karpervisser is het handig wanneer jij bijvoorbeeld naar Frankrijk wilt gaan met al je uitrusting en niet met 2 wagens wilt rijden. 

Mensen met een beperking: Wat ik enorm apprecieer is dat ze veel aandacht schenken aan mensen met een beperking. Ze hebben nu al visdagen georganiseerd speciaal voor mensen met een beperking waarbij ze hun materiaal en kennis ter beschikking stellen om mensen met een beperking kennis te laten maken met het vissen. Een enorm mooi initiatief mannen! 

Regelmatig acties: Tevens worden er ook met regelmaat acties gehouden waarmee je gratis producten kan winnen en afhalen en geven ze met regelmaat testpaketten weg. Zelf had ik nog nooit wat gewonnen, maar bij Hengelsport Pajottenland heb ik al 3x prijs.

Adres Hengelsport Pajottenland

 

Luitenant Jacopsstraat 54C

1750 Lennik 

Pal voor de winkel van Hengelsport Pajottenland zijn er 4 parkeerplaatsen. Tevens zijn er ook in het straat nog heel wat parkeerplaatsen waar regelmatig plaats is. Parkeren is zeker geen probleem wanneer je naar Hengelsport Pajottenland gaat.

Webshop Hengelsport pajottenaldn in aanbouw.

Hengelsport Pajottenland Fish and Go heeft ook een website waar een kleine webshop aan gekoppeld is. Op dit moment staat er nog niet veel op hun webshop, maar deze is in aanbouw. Hun winkel zelf is nog maar enkele maanden open en is continu aan het uitbreiden. Ik kan dan ook aanraden om eens naar hun winkel te gaan wanneer je hun enorm aanbod top kwaliteit producten wilt terugvinden. 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *