Karperwater Frankrijk

In Frankrijk zijn er heel wat karperwaters te vinden. Op deze pagina hebben wij heel wat karperwaters verzameld, we zijn hier nog aan bezig want Frankrijk heeft uiteraard heel wat karperwaters. Wanneer je binnenkort nog eens terug komt naar onze website zal je merken dat er nog heel wat karperwaters in Frankrijk zijn bijgekomen op deze pagina. 

Hierboven kan je een Google maps vinden van Frankrijk met heel wat groene pijlen op. Alle groene pijlen zijn karperwaters die wij beschreven hebben. De info die wij verzamelen gaat over het water zelf, het bestand op dit water evenals wat de reglementen zijn op het betreffende water evenals welke vergunning je net nodig hebt voor dat karperwater. Wij hebben ook een optie toegevoegd met vangsten op dit water. Heb jijzelf al gevist op het betreffende water en zou je het tof vinden om jouzelf met een mooie karper te showen op de pagina? Dat kan, stuur ons gerust jouw vangst door.

Het spreekt van zichzelf dat wijzelf niet alle karperwaters in Frankrijk kunnen gaan bezoeken. Heel wat wateren zijn opgezocht via het internet en vervolgens alle belangrijke info verzameld en samengegoten in één artikel. Het kan zijn dat er een karperwater in Frankrijk is waar de info niet van compleet of fout is. Merk je dit, laat het ons gerust weten en wij passen dit onmiddellijk aan. 

Ben jijzelf eigenaar of pacht je een betaalwater in Frankrijk? Wij willen deze gerust online plaatsen op onze website voor wat gratis reclame voor jouw karperwater. Stuur ons alle info nodig die wij nodig hebben voor ons artikel evenals wat foto’s.

Beschrijvingen karperwateren in Frankrijk.

Lac de la Vouraie

Lac de la Vouraie

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende Lac de la Vouraie is een klein meer dat ontstaan is door dammen aan te leggen in de...
Read More
La Dronne

La Dronne

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende La Dronne is een rivier in het Westen van Frankrijk met een lengte van 200+KM. Deze rivier vindt...
Read More
Le Lay

Le Lay

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende Le Lay is een rivier die in het Westen van Frankrijk loopt met een lengte van 118km. Deze...
Read More
La Sèvre Nantaise

La Sèvre Nantaise

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende La Sèvre Nantaise is een rivier die voornamelijk in het Westen van Frankrijk loopt met een lengte van...
Read More
Lac du Graon

Lac du Graon

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende Lac du Graon ligt in het Westen van Frankrijk op ongeveer 750km van Brussel. Dit meer is speciaal...
Read More
Lac de Finfarine

Lac de Finfarine

Karpervissen Frankrijk
Vorige Volgende Le Lac de Finfarine kan je in het Westen van Frankrijk vinden op 750km van Brussel. Dit meer...
Read More
1 2 3 4

Opzoek naar een specifiek karperwater in Frankrijk.

Met dat er zoveel karperwaters in Frankrijk zijn is het niet altijd simpel om jouw gewenste water te vinden op onze website. Bovenaan heb je een Google maps van heel Frankrijk met alle karperwaters op die wij hebben beschreven. Weet je jouw gewenst water liggen kan je inzoemen en kijken of wij het karperwater hebben beschreven. Echter is het nog makkelijker om jouw karperwater op te zoeken via de naam. Hieronder hebben wij een zoekveld toegevoegd waar je de naam kan ingeven van jouw karperwater zodat je snel kan kijken of wij jouw betreffende karperwater hebben beschreven op onze website al dan niet.