Complete Set 30lbs 30′ Minn kota endura c2 Jarocells Lithium accu 12/20A,…

 499.00

Hier bestellen

Artikelnummer: c6c2050b2ff8 Categorieën: ,
Brands:

Beschrijving

Complete vaarset: MinnKota Endura C2 30 LBS met Jarocells Lithium accu, Jarocells acculader, resetbare zekering & accubak. Met deze voordelige set hebt u alles in huis om meteen het water op te kunnen!
 
De MinnKota Endura 30 weegt ongeveer 9 kg maar heeft toch voldoende stuwkracht voor een maximale waterverplaatsing zo´n 500 kg. De meestgebruikte toepassing is echter voor roeiboten en voor kleine rubberboten. De maximaal haalbare snelheid ligt op een 6 tot 7 km/uur. Bij een rubberboot met een rechte spiegel zal de max snelheid rond de 5 – 6 km/uur liggen.
Het stroomverbruik op vol vermogen is ca. 27 Ampere en ca 30 Ampere bij het op gang komen. Daarmee kan met een 20Ah Jarocells accu ongeveer iets minder dan een uur volgas en op laag vermogen ongeveer 2,5 uur worden gevaren.

De Endura 30 is enkel verkrijgbaar met een 30″ / 76 cm schacht (kortstaart).
De Minn Kota Endura C2 modellen zijn uitgerust met een testknop voor de accu indicatie.

De motorsteun is vervaardigd van speciaal composiet dat sterk genoeg is om onverwachte krachten en spanningen het hoofd te bieden en is tevens ongevoelig voor de invloed van UV stralingen. De composiet schacht is onbreekbaar maar kan wel buigen. De Endura modellen zijn de stilste motoren in hun soort.

Op alle MinnKota motoren zit 2 jaar garantie.

Inhoud van de set:
De set wordt compleetgeleverd met een Jarocells 12V 20A Lithium accu met bij passende Jarocells 6A acculader, een resetbare zekering* (60Ah) en een kleine accubak.

Waarom Lithiumaccu’s van Jarocells:
Iedere accu is voorzien van de modernste elektronica om de accu in optimale staat te houden en te beveiligen tegen te diep ontladen, overladen, kortsluiting, overbelasting, enz. Tevens zit in de elektronica een meetsysteem om alle parameters in de accu te meten. De informatie wordt uitgezonden via bluetooth en kan zo draadloos met de Jarocells App op iedere smartphone worden uitgelezen. Wil je weten hoeveel er nog in de accu zit of hoeveel stroom je met je motor verbruikt of hoe snel je lader de accu vult? Of wil je weten hoe vaak de accu al is opgeladen in zijn leven? Kijk in de Jarocells App op je telefoon en je hebt de actuele informatie.

Alles bij elkaar een mooi stukje techniek. Maar ook een stuk techniek dat lang mee gaat. De accu’s kunnen meer dan 2000 maal ontladen worden zonder dat ze veel in capaciteit achteruit gaan. Dat is 4 tot 5 maal langer dan een standaard loodaccu en twee maal zo lang als de meeste lithiumaccu’s die niet van lithium ijzerfosfaat zijn gemaakt.
* Om de motor te beschermen (en voor behoud van de garantie van de motor) is een zekering nodig.

U kunt de gewenste accucapaciteit kiezen bij uw bestelling.
Meer informatie over de Jarocells accu’s en acculader kunt u hier vinden.

Dit betekent ZORGELOOS varen en genieten.