Aanbieding!

Complete Set Minn kota endura c2 30lbs 30′ met accu, lader, accubak & zekering

 470.95

Hier bestellen

Artikelnummer: c78eda338e47 Categorieën: ,
Brands:

Beschrijving

Complete vaarset: MinnKota Endura C2 30 LBS met 105Ah semi-tractie accu, 10 ampère acculader, accubak en zekering. Met deze voordelige set hebt u alles in huis om meteen het water op te kunnen!
 
De MinnKota Endura 30 weegt ongeveer 9 kg maar heeft toch voldoende stuwkracht voor een maximale waterverplaatsing zo´n 500 kg. De meestgebruikte toepassing is echter voor roeiboten en voor kleine rubberboten. De maximaal haalbare snelheid ligt op een 6 tot 7 km/uur. Bij een rubberboot met een rechte spiegel zal de max snelheid rond de 5 – 6 km/uur liggen.
Het stroomverbruik op vol vermogen is ca. 27 Ampere en ca 30 Ampere bij het op gang komen. Daarmee kan met een 105 Amp/uur deep/cycle accu ongeveer 2,5 uur op vol vermogen worden gevaren. Echter op de laagste stand kan dan wel tot 8 uur worden gevaren.

De Endura 30 is enkel verkrijgbaar met een 30″ / 76 cm schacht (kortstaart).
De Minn Kota Endura C2 modellen zijn uitgerust met een testknop voor de accu indicatie.

De motorsteun is vervaardigd van speciaal composiet dat sterk genoeg is om onverwachte krachten en spanningen het hoofd te bieden en is tevens ongevoelig voor de invloed van UV stralingen. De composiet schacht is onbreekbaar maar kan wel buigen. De Endura modellen zijn de stilste motoren in hun soort.

Op alle MinnKota motoren zit 2 jaar garantie.

Inhoud van de set:
De set wordt compleetgeleverd met een VMF semi-tractie accu 12V 105 ampère met bij passende Minn Kota MK110 10 ampère acculader en een accubak. Om de motor te beschermen (en voor behoud van de garantie van de motor) is een zekering nodig.
In deze set hebben we daarom ook een accupoolzekering van 50A verwerkt.

Dit betekent ZORGELOOS varen en genieten.
 
De Minn Kota Endura 30 is geschikt voor:
– kano t/m 4 meter
– rubberboot t/m 2,5 meter
– polyester roeiboot t/m 3 meter
– open zeilboot t/m 3,5 meter
Niet geschikt voor:
– stalen roeiboot
– varen op groot open water
De Minn Kota Endura 30 verbruikt circa 20 Ampère op stand 4 (75% van vermogen), met een 100 Ah loodaccu kunt u op die stand plus minus 3 uur varen