CTEK D250S DUAL – 12 Volt 20 Ampère Acculader

 279.00

Hier bestellen

Artikelnummer: dea5663c0252 Categorieën: , ,
Brands:

Beschrijving

De CTEK D250S DUAL acculader ontleent zijn energie aan gelijkstroombronnen zoals alternators, zonnepanelen of windenergie. De energie die opgevangen wordt geoptimaliseerd om te voldoen aan de oplaadspecificaties van verschillende soorten accubanken. De CTEK D250S DUAL selecteert (uit de maximaal 2 aangesloten bronnen) automatisch de meest geschikte gelijkstroombron voor de betreffende toepassing en schakelt tussen de stroombronnen heen en weer om een zeer efficiënt meertraps-oplaadproces te bewerkstelligen. De D250S DUAL is bij uitstek geschikt voor het opladen van accu’s in caravans, campers, boten en vakantiehuizen zonder toegang tot het elektriciteitsnet. Het opladen wordt automatisch gestart zodra de acculader gelijkstroom ontvangt, bijvoorbeeld van een alternator wanneer het voertuig wordt gestart of van een zonnepaneel wanneer dit wordt aangesloten. De temperatuursensor in de D250S DUAL zorgt voor een optimale laadspanning bij elke temperatuur. Dankzij de D250S DUAL kunnen uw accu’s snel worden opgeladen, zijn ze altijd in topconditie en gaan ze langer mee.

De D250S DUAL is een volautomatische 5-trapslader die 20 A levert voor 12V-accu’s van 40-300 Ah. De acculader heeft een IP65-keurmerk (goedgekeurd voor buitengebruik en spatwater- en stofdicht), beschermt de voertuigelektronica en is geschikt voor alle soorten loodaccu’s (nat, MF, gel en AGM). De acculader wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Male terminal (grey) 2pcs 14,5 mm
Male terminal (black) 2pcs 14,5 mm
Temperatuur sensor

Deze acculader is te gebruiken voor de VMF Semi Tractie Accu en de Trojan deep cycle accu.

LET OP: EBBM is een officiële dealer van CTEK. Er worden CTEK laders aangeboden waarop geen fabrieksgarantie zit. Bij EBBM krijgt u 5 jaar garantie op de CTEK acculaders.