CTEK inbouw accustatusindicator

 19.99

Hier bestellen

Artikelnummer: e0c7cd4f05b3 Categorieën: ,
Brands:

Beschrijving

CTEK Comfort Indicator inbouw met oogaansluitingen voor gebruik met de CTEK XS800, XS3600 en de XS7000 laders.

Wanneer u lang(er) van uw accu wilt genieten, is op tijd opladen en niet te diep ontladen van groot belang. De CTEK Comfort Indicator helpt hierbij. Deze geeft aan wanneer de accustatus afneemt en de accu opgeladen moet worden.

Na het gebruik van de accu, duurt het ongeveer 30 tot 60 minuten voordat de accu zijn ware status toont en aangeeft of deze geladen moet worden. Wanneer de accu gebruikt wordt, geeft de indicator de accu conditie niet nauwkeurig weer.

Groen licht betekent dat de accu OK is en niet opgeladen hoeft te worden. Accu conditie is goed ( > 12,75 V)

Geel / oranje licht betekent dat de accu opgeladen moet worden om stratificatie (zuurgraad van elektrolyt is onder in de cel veel hoger dan boven in de cel) te vermijden. Bijladen aanbevolen ( 12,4 V – 12,75 V)

Rood licht betekent dat de accu opgeladen moet worden om het voertuig te kunnen opstarten. Accu dringend laden ( < 12,4 V) De Comfort Indicators kunnen permanent geïnstalleerd blijven, zodat u gemakkelijk kunt zien wanneer de accu opgeladen moet worden.
8.4 mm diameter oogaansluitingen

1500 mm kabel

Max 15A

Afmetingen: 35 x 21 x 50 mm

Licht indicatie

Stroomconsumptie: 1 milliamp (1 Ah / maand)

Let op: De CTEK Comfort Indicators zijn alleen geschikt voor laders met een zwart-oranje aansluiting. Alle andere koppelingen (volledig wit of zwart-wit) passen niet op deze Comfort Indicator.