Minn Kota Endura Max 50 Lbs 42 inch 12V

 479.00

Geen accubak mee bestellen

Hier bestellen

Artikelnummer: 4e5b6f7df666 Categorieën: , ,
Brands:

Beschrijving

De Endura Max heeft een traploze snelheidsregeling vooruit en achteruit. Zo stel je exact de juiste snelheid voor je boot in. De gashandel is telescopisch 15 cm uit te schuiven. De geïntergreerde accutindicator laat zien dat je nog veel langer kan doorvaren met de Endura Max. De Endura kan in tien standen op- en neer geklapt worden op de stevige ophangbeugel. De Quick Release handel is zo gemonteerd dat je de Endura Max snel en gemakkelijk in het water laat en er even gemakkelijk weer uit haalt.

De motorsteun is vervaardigd van speciaal composiet dat sterk genoeg is om onverwachte krachten en spanningen het hoofd te bieden en is tevens ongevoelig voor de invloed van UV stralingen. De composiet schacht is onbreekbaar maar kan wel buigen. De Endura Max modellen zijn de stilste motoren in hun soort.

stuwkracht (lbs)     50 Lbs
voltage                  12V
max. verbruik         42A
schacht                 107 cm
snelheidsregeling    Digital Maximizer
 
Een zekering is verplicht om te voldoen aan de garantievoorwaarden van Minn Kota.
Op de Endura Max modellen wordt 2 jaar garantie verstrekt.

Bent u op zoek naar een complete set, bestaande uit de motor, een accu, een acculader en een zekeringset? Kijk dan bij complete vaarsets voor onze scherpe set aanbiedingen!

Ook kunt u hieronder voordelig een accubak, Trolling Motor Power Center of verlengde motorkabels meebestellen.

Staan uw wensen niet bij de opties vermeldt? Vraag dan bij ons vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier en u wordt voorzien van een gedegen advies!