Aanbieding!

Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod + 3 Ultimate Fluro Lightweight Swingers (keuze uit 5 kleuren swingers)

 114.74  49.95

Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod + 3 Ultimate Ultimate Fluro Lightweight Swingers.
* Geschikt voor 4 hengels. * Materiaal: aluminium. * Makkelijk en snel op te zetten. * Licht en sterk. * Zeer stabiel. * Verstelbaar in lengte en hoogte. * Wordt geleverd in nylon draagtas. * Inclusief 3 Ultimate Fluro Lightweight Swingers in de kleur van je keuze. * Roestvrij. * Optimale beetregistratie. * Instelbare lijnclip.

Hier kopen

Artikelnummer: 32b586f1cd4f Categorie:

Beschrijving

Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod + 3 Ultimate Ultimate Fluro Lightweight Swingers.
* Geschikt voor 4 hengels. * Materiaal: aluminium. * Makkelijk en snel op te zetten. * Licht en sterk. * Zeer stabiel. * Verstelbaar in lengte en hoogte. * Wordt geleverd in nylon draagtas. * Inclusief 3 Ultimate Fluro Lightweight Swingers in de kleur van je keuze. * Roestvrij. * Optimale beetregistratie. * Instelbare lijnclip. De Lux 3-Rod rodpod van Ron Thompson is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze zeer sterke en lichte rodpod is makkelijk en snel op te zetten en staat op elke ondergrond stabiel. Zowel de hoogte als de lengte is naar wens in te stellen. Wordt geleverd inclusief nylon draagtas.
Daarnaast ontvang je 3 Ultimate Fluro Lightweight Swingers in de kleur van je keuze. Deze roestvrije swingers hebben een instelbare lijnclip en staan garant voor een optimale beetindicatie.
+*Deze deal bestaat uit:*+
* Ron Thompson Rod Pod Lux 3-Rod. * 3 x Ultimate Fluro Lightweight Swingers in de kleur van je keuze.