Aanbieding!

Zenith 6 volt 224Ah AGM – Deep Cycle Accu

 268.00

Hier bestellen

Artikelnummer: b6a420416d51 Categorieën: , , ,
Brands:

Beschrijving

Zenith AGM Deep Cycle Accu

Voltage
: 6V

Capaciteit
: 224Ah

Gewicht
: 30 kg

Afmetingen (lxbxh)
: 260x180x251

Elke AGM accu kan diep ontladen worden en is in bijna elke positie te monteren. Deze accu’s bieden een bijzonder hoge energiedichtheid bij een brede temperatuurstoepassing en zijn voorzien van puur lood, bronzen lekdichte accupolen en een stevige behuizing.

AGM accu technologie (Absorbed Glass Mat) is een nieuwe accu technologie waarbij glasvezel doordrenkt met verdund zwavelzuur als isolator wordt gebruikt. Bij AGM accu’s worden in de vlambestendige, lekvrije kunststof kast dunnere loodplaten geplaatst, waardoor er meer platen in passen.

Levensduur 7-10 jaar en tot 600 cycli bij normaal gebruik.
Het gebruik van zuivere materialen zorgt voor een zeer lage zelfontlading waardoor de accu’s lange periodes zonder laden moeiteloos aankunnen. Mits goed geladen, zullen de accu’s met gemak de winter doorstaan zonder bijladen of extra onderhoud.

Alle accu’s zijn voorzien van vernikkeld koperen aansluitingen met gaten voor M8 bouten. De accu’s zijn ontworpen comform zowel Europese CE als Amerikaanse UL richtlijnen. Alle accu’s zijn voorzien van een wereldwijde 2 jaar garantie.