Over ons

Mijn naam is Michaël De Wever en ben de kracht achter dekarpervisser.be en nog enkele andere projecten. Dekarpervisser.be heb ik opgericht omdat ikzelf een enorme passie heb voor het karpervissen, zelf vaak aan het water zit en graag leer en lees over het karpervissen en deze ervaringen ook graag deel met anderen. 

Deze website is vooral gericht op het delen van informatieve artikels omtrent het karpervissen. Een website onderhouden en maken kost ook wat geld en daarom hebben wij ook advertenties op onze website geplaatst. Je kan ook enkele producten vinden van enkele dealers waar wij op affiliate basis mee samen werken. 

Samenwerken met ons.

Er zijn enkele opties om met ons samen te werken. Deze zijn als volgt:

  • Karpervissers die graag hun verhalen delen maar hier geen platsform voor hebben mogen ons altijd contacteren. Wij willen gerust een apart platsform creëren waar je al je karper verhalen, vangsten en dergelijke op kwijt kan. Onze site blijft maar stijgen in bezoekers aantallen en je kan door te schrijven op onze site je eigen naamsbekendheid in de karperwereld een boost geven.
  • Heb jijzelf een karper website en wil je zelf wat beter gevonden worden in Google? Wij zijn altijd opzoek naar linkruilen.
  • Op de nog korte tijd dat onze site online is worden wij al enorm goed gevonden in Google en gaan wij al vlot over de 150 bezoekers per dag. Wil jij als verdeler hiervan profiteren? Dan kan er geadverteerd worden op onze website.
  • Ben jijzelf een producent van boilie’s, tackle of ander karper gerief en zoek je naar wat meer naamsbekendheid? Je mag mij altijd wat gerief opsturen. Ikzelf zit vaak langs het water, test het met veel plezier uit en schrijf hierover vervolgens blog artikels.

Interesse in 1 van bovenstaande punten? Stuur ons gerust een mailtje.