Vijver Ginnekenshoek

Vijver Ginnekenshoek

De Ginnekenshoek kan je vinden in Beerse en is een natuurgebied met een visvijver aan van een 5ha. De lengte van het water is een goede 350 meter en de breedte is een 130 meter. Er is geen stroming aanwezig op het water met helder water en plantengroei en wier op de bodem. De bodem is modderig. De oevers zijn natuurlijk en het is niet simpel om een goede stek te vinden. Het beste is om te werken met een boot en om de hengels uit te varen.

Karpervissen op de Ginnekenshoek.

De vijver Ginnekenshoek is bekend voor het karpervissen. Er zitten hele mooie karpers op de vijver Ginnekenshoek, maar ze zijn zeker niet simpel te vangen. Door het vele wier en de moeilijk bevisbare stekken is het een hele uitdaging om een karper te vangen. Maar je kan dan wel mooie karpers weten te vangen. Dit is ook een betaalwater, nachtvissen is toegestaan op dit water wat altijd aangenaam is om te weten als karpervisser. Er zouden karpers gevangen zijn van 20 kg +, maar nogmaals. Het is een zeer moeilijk water om op te vissen en wanneer je je hengels niet uitvaart met een boot wordt het zeer moeilijk. Er is in 2018 een grote vissterfte geweest bewijst een artikel op hln. Ze gaan hieraan werken in het voorjaar van 2019 en hopelijk komt alles weer goed met dit prachtige water. Heb jij nog info over recent gevangen karper op de vijver van Ginnekenshoek ? Laat het ons gerust weten via een reactie.

Adres vijver Ginnekenshoek.

 

 

Om naar de vijver Ginnekenshoek te rijden moet je tussen de Vossenbrugstraat en de Ginnekenshoek rijden in Beerse. Beide adressen kan je ingeven op jouw gps en je komt erop uit.

Vergunningen en prijzen de vijver Ginnekenshoek.

Om te mogen vissen op de vijver Ginnekenshoek moet je een aparte vergunning halen op de gemeente van Beerse bij de dienst onthaal. Dit kan je doen op het adres Bisschopslaan 56 in Beerse. Alle werkdagen open van 9 tot 12 en maandag van 18 tot 20 + woensdag van 13 van 15.
De prijzen zijn als volgt:
Kinderen onder de 14 : €5
Volwassenen tot 60 jaar : €13
Ouder dan 60 en invalide : €6.5
Er zijn ook extra regelmenten opgelegd voor te mogen vissen op de vijver Ginnekenshoek. Alle reglementen kan je hier vinden in pdf formaat.
Nachtvissen is toegestaan op de vijver Ginnekenshoek.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *