Visdeal

Nog een goede partner die wij hebben is VisDeal.nl. Deze partner bied meer dan 200 visproducten waaronder uiteraard ook veel karper producten tegen scherp afgeprijsde prijzen. Er zijn veel producten die tegen 50% en meer worden verkocht, maar ze zijn altijd maar een paar uur geldig. Een soort dagdeal website zoals Ibood maar dan voor het vissen. Ik kijk hier zelf regelmatig op. Ik heb mij vandaag nog net 10 voerkorfjes voor amper €9,95 aangekocht + onlangs nog een setje van 10 karper onderlijnen voor amper €6.95. Zeer scherpe prijzen die je niet snel ergens anders gaat vinden.

 

Visdeal levertijden en meer.

 

De levertijd is rond de 5 dagen. Oke, het duurt misschien iets langer, maar je krijgt ook super aanbiedingen en daar kan je dan ook iets langer op wachten. Er is 14 dagen geld terug garantie, dus moest het je alsnog niet bevallen kan je het nog terugsturen en krijg je jouw geld terug. Ook hier hebben wij ervaring mee waardoor wij Visdeal zeker aanraden. Bovendien is de support heel goed, iets wat ik ook zeer belangrijk vind wanneer ik bij een webshop iets bestel. Zeker dus een aanrader om hun website regelmatig in het oog te houden.

 

 

Laat hieronder ook weten of jij al hebt besteld bij Visdeal.nl, wat het was mag er uiteraard bij. Laat ons ook weten of je tevreden was al dan niet en hoe snel de levering was. Je kan altijd iets laten weten door hieronder een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *