Welkom op DeKarpervisser.be

Met een hart voor karpervissen hebben wij deze website ontwikkeld. Ikzelf ben een fervent karper visser en website bouwer, dus wou ik deze 2 eens combineren. Zelf spendeer ik vaak opzoekwerk op het internet naar de betere karper deals en bestel ook met regelmaat via het internet. Reden hiervan ? Is in vele gevallen stukken goedkoper dan wanneer ik naar mijn lokale karper winkel ga.

Waar karper materiaal kopen ?

Ikzelf koop eigenlijk altijd via volgende 4 betrouwbare webshops. Heb met alle 3 veel ervaring en niet al teveel slechte bestellingen gehad. In sommige gevallen duurde de levertijd wat langer of ontbrak er eens een product, maar bij alle 4 de dealers werd er professioneel gehandeld en werd er steeds een compensatie geleverd wanneer er iets mis liep.

1: Visdeal

Allereerst kijk ik altijd eens op visdeal. Vele onder jullie zullen visdeal zeker kennen, zo niet ? Zeker eens naar gaan kijken. Visdeal is een webshop waar er redelijk veel karper aanbiedingen voorbij komen. Dit zijn allemaal producten die met een grote korting worden verkocht, enkel promoties dus. Hier heb ik zowizo mijn meeste karper materiaal gekocht vanwege de enorm scherpe prijzen. Visdeal bied van verschillende merken karper materiaal aan, niet alles is van top kwaliteit, maar de betere merken zijn er ook te vinden. Denk maar aan Fox, Shimano en vele meer. De aanbiedingen van Visdeal kan je trouwens ook op deze webshop terug vinden. Het voordeel hiervan is dat bij ons het mogelijk is om alle producten nog eens te selecteren op prijs wat niet mogelijk is bij Visdeal zelf.

[su_button url=”http://dekarpervisser.be/PGdD4″ target=”blank”]Bekijk alle deals van Visdeal hier.[/su_button]

2: Decathlon

Ook Decathlon bied redelijk wat karper materiaal aan en hun huismerk ( carplan ) is zeker niet slecht en goedkoop. Qua materiaal heb ik wel enkele carplan onderdelen die zeker niet slecht zijn. Wat ik vooral bestel bij Decathlon zijn de boelies. Ja vele karpervissers zullen zeggen dat je meer zal vangen met echte kwaliteitsboelies dan boelies in massa productie zoals die van de Decathlon, maar mijn mening is toch wat anders. Ik test enorm veel verschillende soorten boelies en ander voer uit en moet toch zeggen dat ik steeds op de scopex en white chocolate van de Decathlon altijd goed vang en zelf beter dan boelies van talloze speciaalzaken. Bovendien kosten de boelies bij de Decathlon amper iets in tegenstelling tot vele kwaliteits-boelies.

[su_button url=”http://dekarpervisser.be/Y0CWX” target=”blank”]Bekijk alle Decathlon karper deals hier.[/su_button]

3: Raven

Qua webshop om nieuw materiaal te bestellen is Raven zeker een bekende en aan te raden webshop. Ook hier bestel ik met regelmaat materiaal en altijd snel en goed geleverd. Raven bied zowat alles aan en ook hun huismerk X2 is zeker geen slecht merk. Voor de beginnende karper visser kan ik hun deals ook zeker aanraden van een totaal pakket met rodpod, hengels, molens, draad, onderlijnen en meer. Dat alles valt onder de €100, is nieuw materiaal en zeker goed voor beginnende karpervissers. Pas op, de rodpod vind ik persoonlijk minder, maar voor weinig geld heb je wel een starters set en kan je langzaamaan beginnen upgraden in materiaal. Ook daar kan Raven zeker mee helpen met een enorm aanbod aan top merken in de karper wereld.

[su_button url=”http://dekarpervisser.be/6TJ20″ target=”blank”]Alle Raven deals kan je hier vinden.[/su_button]

4: Visdealshop

De mannen van Visdeal hebben zelf ook nog een grote webshop waar vele deals en materiaal zonder aanbieding op staat. Ook deze shop vind ik zeker een goede aanrader. Het aanbod op karpermateriaal is groot, bieden enorm veel goede merken aan en vele producten staan nog eens in korting. Uiteraard zoals we wel gewend zijn van de vele webshops bied ook VisDealShop een groot assortiment aan top merken aan. Wat ik vooral een enorme aanrader aan hun website vind is dat het een zeer overzichtelijke webshop is waar je enorm veel artikelen op kan vinden. Dit samen met een zeer goede support maakt VisDealShop zeker een aanrader om je karper artikelen op te bestellen.

 

[su_button url=”http://dekarpervisser.be/GcWUV” target=”blank”]Alle Visdealshop karper aanbiedingen.[/su_button]

5: Bol.com

Wie kent Bol.com nu niet ? Bol.com is niet voor niets 1 van de grootste webshops ter wereld en dat komt vooral door de enorme snelle levering, gratis verzendkosten vanaf amper €20 en een geweldige support wanneer het aankomt op vragen en of retour zendingen. Zeker het laatste is niet evident, maar ik persoonlijk ken geen betere retour support dan die van Bol.com zelf. Ook voor karpervissers is Bol.com een goede webshop. Het aanbod is groot omdat er vele shops hun producten op aanbieden. Kan je jouw gewenst artikel niet vinden op bovenstaande webshops, dan moet je maar eens kijken op Bol.com, want het zal er waarschijnlijk wel opstaan.

 

[su_button url=”http://dekarpervisser.be/D7EKc” target=”blank”]Ook voor karpervissers is Bol.com interessant. Kijk hier.[/su_button]

 

Alles over karpervissen op onze blog.

Bekijk onze blog zeker en vast eens. Ik zal hier met regelmaat nuttige informatie posten over mijn eigen ervaringen bij het karpervissen.