Adverteren

Tegenwoordig zijn er 1001 websites die vis gerelateerde producten verkopen maar dit maakt het er niet makkelijker op om jouw website of webshop onder de aandacht te brengen. Wijzelf bieden zeer gerichte advertentiemogelijkheden aan gericht op doelgroep “vissers”. Niet enkel kunnen wij advertentiemogelijkheden aanbieden welke directe bezoekers met zich meebrengen dan dat wij jou kunnen helpen met hoger te komen in Google met onze advertentiemogelijkheden. Daarbuiten is het ook nergens zo goedkoop adverteren als bij ons in de niche “vissen”. Bekijk gerust onze prijzen.

adverteren karpervissen

Advertentiemogelijkheden voor direct verkeer.

adverteren karpervissen

Banner mogelijkheden

Heb jij een mooie banner en wil je deze op onze sidebar plaatsen, dan is dat mogelijk. Hiermee promoot je jouw logo bij vele vissers evenals kan je direct verkeer trekken welke onze website aan het bekijken zijn. Wij hebben heel wat bezoekers ( zie onderaan voor meer info ) welke zeker interesse kunnen hebben in het kopen van vis en aas materiaal.

adverteren karpervissen

Social Media

Op Social Media zijn wij ook aanwezig. Zo zit dekarpervisser.be ook op Facebook, Instagram en YouTube. Op al deze 3 kanalen zijn wij nog niet super actief, maar hier staan zeker nog projecten voor gepland in de nabije toekomst. Ook hier kunnen wij een promotie bericht plaatsen voor jouw website of webshop. Dit is zeker direct verkeer.

Advertentiemogelijkheden voor hoger in Google te komen.

U bent waarschijnlijk op onze website terecht gekomen zijn door te zoeken op Google. De kans dat wij dit goed raden is dan ook 95% met dat ook 95% van onze bezoekers afkomstig zijn uit Google.be zelf. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behalen van hoge Google posities en dit brengt vele bezoekers met zich mee. Om hoger in Google te geraken is het belangrijk om jouw website SEO vriendelijk te bouwen en vervolgens opzoek gaan naar partners die een linkje naar jouw website willen plaatsen. Dit laatste is dan ook weer het moeilijkste om te behalen, want welke concurrent zet nu graag een linkje op zijn website over 1 van zijn concurrenten. 

adverteren karpervissen

Wij bieden advertentiemogelijkheden aan om jouw hoger in Google te krijgen. Zo is het mogelijk om voor onze Blog artikels aan te leveren waar wij direct linkjes in kunnen verwerken naar jouw website. Wanneer je linkjes verzamelt wil je liefst een link uit een goed artikel ontvangen want dit heeft enorm veel waarde. Ook hebben wij nog 5 andere kleine websites waar wij een artikel of linkjes op kunnen verwerken. Ook dit zijn allemaal vis gerelateerde websites. Wil je dus hoger in Google komen? Adverteer dan bij ons.

Prijzen adverteren bij dekarpervisser.be

Adverteren bij ons is de goedkoopste mogelijkheid die u heeft. Wij hanteren een vast PPC tarief van €0.35 per klik. Dit wil zeggen dat u ook waar voor u geld krijgt en dus enkel betaald per persoon die op uw advertentie klikt. Adverteren in de niche vissen is nergens zo goedkoop als bij ons. Wij kunnen dan ook zeer gerichte karpervissers naar uw website sturen waar u meer voor betaald in Google Adwords. Tussen 2018 en 2019 hebben wij gemiddeld een 500 kliks per advertentie kunnen verwezenlijken. Deze statistieken zijn enorm aan het groeien omdat onze website ook blijft groeien. 

adverteren karpervissen

Bezoeker statistieken van dekarpervisser.be

adverteren karpervissen

Wij zijn actief begonnen met dekarpervisser.be rond december 2018. Wij zijn toen gestart op +- 10 bezoekers per dag en zijn snel gestegen naar boven de 100 bezoekers per dag. In de zomermaanden zijn wij redelijk snel naar 250 bezoekers per dag gegaan welke nu weer wat afnemen in de wintermaanden. Onze Google posities zijn wel enorm gestegen in deze periode, dus tegen de zomermaanden van 2020 zullen wij richting de 500 bezoekers per dag gaan. Onze bezoekers komen voor 95% uit Google en hiervan zijn +- 90% Belgische bezoekers. Wil je dus meer verkopen in België? Adverteer dan bij ons.