Adverteren

Dat er veel concurrentie heerst tussen de vele hengelsportzaken is algemeen geweten. Om die reden is adverteren zeker belangrijk wanneer je jouw bedrijf op de kaart wilt brengen. Gelukkig is dit mogelijk op onze dekarpervisser.be evenals enkele andere hengelsport gerelateerde websites die wij beheren. En adverteren bij ons heeft veel meer voordelen dan de vele bekende kanalen om te adverteren als hengelsportzaak. 

Voordelen om te adverteren bij ons: Wij hebben heel wat bezoekers per maand. Gemiddeld halen wij met gemak 5000 bezoekers per maand en in de zomermaanden wanneer het karpervissen aantrekkelijker is gaan we al snel naar 15.000 bezoekers per maand. Bovendien kunnen wij echt richten op niche vissers. Bij de meeste adverteer kanalen kan je adverteren in hengelsport/watersport. Bij ons kan je zelf richten op karpervissen, roofvissen en meer. En de laatste en grootste reden waarom je voor ons moet kiezen is dat wij gerichte websites hebben op goede Google posities. Adverteer je bij ons, dan zal je van Google heel wat meer waarde krijgen waardoor je hogere posities in Google behaalt wat weer meer bezoekers en klanten oplevert.

adverteren karpervissen

Onze advertentiemogelijkheden.

adverteren hengelsport

Homepage backlink.

Onze homepage wordt door bijna elke lezers bezocht en is daarom des te interessanter om op te adverteren. Wij hebben een sectie met interessante karper aanbiedingen. Hierin kan je komen te staan met een afbeelding, kleine tekst en uitgaande link naar jouw website. Deze plaatsen zijn per maand of jaar te huur.

Prijs: €15/maand of €150/jaar excl. BTW.

adverteren hengelsport

Sidebar banner op elke pagina.

Op elke pagina hebben wij een sidebar staan. Hier hebben wij een karper partners onderdeel waar je met jouw eigen banner kan komen te staan. Op deze manier wordt jouw logo getoond aan de vele karper lezers en kan je makkelijk naamsbekendheid opbouwen. Uiteraard kunnen onze lezers jouw logo aanklikken en op jouw website terecht komen. Onze banners hebben een gemiddelde grootte van 300×90.

Prijs: €20/maand of €200/jaar excl. BTW.

adverteren hengelsport

Linkpagina backlink.

Een oude manier van backlinks verzamelen is de bekende linkpagina. Een pagina waar heel wat interessante partners worden verzameld. Deze vorm van adverteren heeft het grote voordeel dat je op een goedkope manier sterke backlinks kan scoren.

Prijs: €25/ excl. BTW. – Blijft altijd staan.

adverteren hengelsport

Blogbericht naar keuze.

De sterkste manier van adverteren bij ons is door zelf een blogbericht te plaatsen op onze website. Wij schrijven met regelmaat goede content voor onze bezoekers en dit kan jij op maat aanleveren. Wel is het de bedoeling dat het een interessant artikel wordt voor onze lezers en geen pure reclame. In het blogbericht kan je beschrijven wat je wilt met maximaal 2 uitgaande links. Alle blogberichten blijven staan zolang deze website blijft bestaan.

Prijs: €75/excl. BTW. – Blijft altijd staan.

adverteren karpervissen

Social Media advertenties.

Onze website scoort zeer goed in Google en bij onze lezers, maar wij hebben ook een Facebook en Instagram profiel van onze website. Onze Facebook pagina heeft 800+ volgers en onze Instagram pagina heeft net geen 5000 volgers. Ook op beide pagina’s kan je adverteren bij ons met een uitgaande link. 

Prijs: €15/excl. BTW. – Blijft altijd staan.

Onze andere websites omtrent hengelsport.

Roofvissenbelgie.be

adverteren hengelsport

Wij hebben ook een website over het roofvissen in België. Ook deze website scoort zeer goed in Google en haalt heel wat maandelijkse bezoekers. Wil je doelgericht adverteren in de niche roofvissen? Dan is deze website ideaal om op te adverteren.

Tijgernoten.be

Een vrij nieuwe website is ons gamma is tijgernoten.be. Wij hebben dit mooi domein kunnen opkopen en hebben hier een kleine website op geplaatst. Deze website begint goed te scoren in Google en is ideaal wanneer je over voeding wilt adverteren.

Advertentiekosten zijn 100% aftrekbaar.