Contact

Wil je ons iets laten weten? Dit is de plaats waar je moet zijn. Je kan via het formulier hiernaast een mailtje naar ons sturen, wij zullen altijd snel proberen antwoorden.

Een water doorsturen ?

Beheer jijzelf een betaalwater of ken jij nog een tof en goed water dat je wilt promoten of het ons gewoon laten weten? Dat mag je gerust ook doorsturen met wat bijhorende info. Wij zullen deze vervolgens opnemen bij onze karperwateren.

Karperfoto doorsturen.

Zoals je kan merken beschrijven wij zeer veel karperwateren maar hebben wij op heel wat wateren geen karperfoto voor onze lezer. Heb jij wel een foto die je graag wilt delen met onze lezers mag je deze gerust doorsturen. Hiervoor hebben wij zelf een apart formulier zodat je ook een bijlage kan toevoegen aan je mail. 

Wij willen rustige waters ook niet stalken met trophy hunters, dus gaan ook geen topvangsten delen 🙂 De gemiddelde gevangen vis zullen wij wel tonen bij goedkeur van de vanger van de karper.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Wil jij voor ons schrijven ?

  Wij proberen een site te bouwen met kwalitatieve inhoud waar onze lezers wat aan hebben. Wat betreft karpervissen valt er tal van artikels te schrijven en er zijn heel wat karpervissers die toch graag hun verhalen en ideeën kwijt willen. Wij hebben een blog gedeelte waar wij heel wat info proberen delen met onze lezers en waar wij ook bloggers op willen toelaten. Ben jij iemand die graag over karperzaken wilt schrijven dan is dit mogelijk. Uiteraard gaan wij voor jou een mooie pagina bouwen zodat mensen duidelijk zien wie welk artikel geschreven hebben. Je weet nooit dat je op die manier opgepikt wordt om bij een groot merk te mogen werken 🙂 

  Adverteren op onze website.

  Wij kunnen zeker advertentiemateriaal in de vorm van banners op onze website weergeven. Interesse? Stuur ons gerust een mailtje.

  Tevens ben ik een fervente visser. Wil jij jouw materiaal promoten, dan willen wij deze zeker recenseren en beschrijven op onze website. Deze content blijft altijd staan en als adverteerder zal je dus op lange termijn vruchten van blijven plukken.