15 KG karper

 20 KG Karperwateren

15 KG Karperwateren

Elke karpervisser wilt graag eens een grote karper vangen en daar dient deze pagina wat voor. Wij hebben hier heel wat karperwateren in België weergegeven waar karpers rondzwemmen die zwaarder dan 15 kg zijn. Lees wel eventjes mijn volgende punten.

Weet dat onderstaande wateren in vele gevallen zeer moeilijke viswateren zijn. Ga altijd op voorrand het water eens bekijken, spreek karpervissers aan en win je wat in aan info. Ikzelf vraag altijd waar ze ergens voeren puur met het doel om mij niet op hun voerstek te zetten. Als je dat op die manier vraagt ga je vrienden maken aan het water, zet je uiteraard NIET op hun stekken !!  Ja ik hoor het van veel mensen, openbaar water is openbaar water. Ik ben wel voorstander van praten met elkaar helpt vangen. Ik ga mij nooit op iemand anders zijn voerstek zetten als ik weet waar hun stek is. Ben ik al aan het vissen op hun stek dan zal ik verkassen naargelang de andere visser mij aanspreekt. Moest iedereen zo reageren, het zou veel toffer zijn aan het water 🙂 Dit is vooral lastig voor nieuwe vissers, maar als tip. Hou de lokale visser altijd te vriend en het zal zeker helpen op lang termijn een mooie collectie karpervangsten op te bouwen.

Tevens wil het zeker niet zeggen dat beginnende karpervissers hier rap een mooie karper van een 15 kg gaan vangen. Waar mooie karper zit zitten vaak vele vissers. Grote dressuur maakt karpervissen niet simpel, dus beginnende karpervissers. Zoek een makkelijk water om te beginnen en werk je skills op. Genoeg makkelijke wateren met kleinere karper gemiddeld 5 kg met uitschieters naar 10 kg en meer. 

Karperwateren in België met 15 kg karpers.

Kenny’s Paradijs

Kenny’s Paradijs

15 kg karperwateren nachtvissen
Vorige Volgende Kenny’s paradijs is een betaalwater gelegen in Jabbeke. Wanneer je een rustig weekend of week wilt vissen in…
Read More
‘T Fort van Koningshooikt

‘T Fort van Koningshooikt

15 kg karperwateren nachtvissen
Vorige Volgende In België zijn er verschillende forten welke actief waren in WO II en waar men nu nog kan…
Read More
’t Smalletje

’t Smalletje

15 kg karperwateren nachtvissen
Vorige Volgende Het Smalletje is een betaalwater welke je kan vinden in Beernem langs de A10. Deze put zelf is…
Read More
Nielse kleiputten

Nielse kleiputten

15 kg karperwateren
Vorige Volgende De Nielse kleiputten kan je vinden in Niel en staan zeker bekend als 1 van de mooiste wateren…
Read More
De Hollandersgatkreek

De Hollandersgatkreek

15 kg karperwateren
Vorige Volgende De Hollandersgatkreek kan je net op de grens met Nederland vinden in het dorp Sint-Margriete en is 12…
Read More
De grote Nete

De grote Nete

15 kg karperwateren
Vorige Volgende De grote Nete is een zijrivier van de Nete zelf en heeft een lengte van een 45 km…
Read More
1 2 3 7