karperwateren

Karperwateren in België

Zoals je misschien al wel hebt kunnen merken hebben wij een pagina waarop wij alle karperwateren in België weergeven op een Google maps. Tevens hebben wij van alle wateren nog een aparte pagina geschreven met info over het water en het karperbestand op het betreffende water. Zeer veel nuttige info voor de karpervisser.

Op vele van deze wateren hebben wij nog geen karperfoto die wij kunnen tonen aan onze lezers. De reden is dat wij geen foto’s schrapen van het internet en ook niet de topvissen online willen tonen. Dit lokt stropers en dat willen we uiteraard vermijden als karperliefhebbers. Echter wanneer je een toffe foto hebt van een gevangen karper op het betreffende water en jij wilt graag op onze site staan, dan kan je deze gerust doorsturen.

karperwateren

Extra mappen voor nachtvissen en grote karpers.​

Nachtvissen

Voor karpervissers is nachtvissen zeer interessant. Op vele wateren geld het namelijk dat er tijdens de avond en ochtenduren het best wordt gevangen. Wij hebben ook een aparte pagina gemaakt waar je alle karperwateren kan vinden waar nachtvissen toegestaan is. Ken jij nog wateren? Stuur ze ons gerust door.

Grote karpers

Op bijna alle wateren in België zwemt wel karper rond, maar een mooie karper boven de 15 kg is toch iets wat wij als karpervissers allemaal wel eens willen vangen. Wij hebben een map geplaatst waar karpers zitten boven de 15 en 20 KG. Weet wel, dit zijn bijna allemaal druk beviste wateren met een hoge dressuur. 

De vele hengelsportzaken in België.

hengelsportzaken

De hengelsport wordt steeds populairder en staat in België niet voor niets op plaats 3 van meest gedane sport. Dat merk je ook aan de enorme hoeveelheid hengelsportzaken in België. Om de bomen door het bos nog te kunnen zien hebben wij ook een map online gezet van vele hengelsportzaken in België. Het is wel mogelijk dat sommige zaken niet meer bestaan en dat er sommige zaken nog niet online staan. Ook dit mag je ons gerust doorsturen en dan zetten wij deze online. Ook voor de hengelsportzaken zijn wij van plan om nog aparte pagina’s met algemene info te schrijven en een review gedeelte voor onze lezers waar zij karperzaken apart kunnen beoordelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *