Magneetvissen

Ken jij het magneetvissen al ?

Heb jij al gehoord over magneetvissen? In principe is het een simpel idee waarbij je een sterke magneet aan een touw hangt en in het water gooit. Alles wat van ijzer is kan je vervolgens uit het water trekken. De reden dat wij dit artikel over het magneetvissen online zetten is omdat het magneetvissen ook voordelen voor ons karpervissers kan hebben. Lees gerust verder welke voordelen het magneetvissen voor karpervissers heeft.

magneetvissen

110 KG vismagneet

magneetvissen 110 kg

€32.95

Dreghaak

dreghaak magneetvissen

€34.95

240 KG vismagneet

240 kg magneetvissen

€66.95

Waarbij kan magneetvissen de karpervisser helpen?

1: Stek opkuisen: Iedereen heeft wel al eens vast gelegen bij het karpervissen. Soms heb je een mooie stek gevonden, maar ligt er redelijk wat rommel rond jouw stek. Perfect om eerst met een magneet eens langs je stek te passeren om deze op te kuisen.

2: Karpers in het wier lokken: Sommige wateren hebben veel last van lang wier. Het is lastig om op zulke wateren te vissen en eerst eens met een magneet of dreghaak hier passeren zorgt er niet enkel voor dat je open plekken krijgt, maar ook dat er vis naartoe wordt gelokt. Karpers zijn namelijk nieuwsgierige beesten die graag eens gaan kijken tussen het omgewoelde vuil wat er aan de hand is.

3: Onderlijnen los krijgen wanneer je vast zit: Zit je vast? Dan kan je altijd eens met je magneet of een dreghaak passeren waar je net vast ligt. Zelf heb ik al meermaals mijn montage weten te redden door ze los te trekken met een sterke vismagneet.

Wat meer info over het magneetvissen zelf.

Het magneetvissen is zelf ook een zeer toffe hobby dat niet teveel kost en welke je ook de rust geeft die wij als karpervisser langs het water vinden. Bij het magneetvissen is het de bedoeling dat je ijzer uit het water weet te vissen en hier en daar zit daar eens een mooie vondst tussen. Sommige gaan opzoek naar oude munten, sommige naar militair materiaal en andere dan weer achter pluggen en spinners van de roofvissers. Voor iedereen wat wils als magneetvisser. Bekijk zeker eens deze site met magneetvissen tips.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *