Wij zoeken extra wateren in België.

Zoals u al wel weet hebben wij meer dan 130 openbare en betaalwateren in België maar wij zouden hier graag nog heel wat extra wateren aan toevoegen. Onderaan dit blog bericht is het mogelijk om een reactie achter te laten. Heb jij nog een water waar je graag wat meer over het karperbestand te weten komt? Laat het ons dan weten en wij zullen voor jou opzoek gaan naar zoveel mogelijk info over het water en zullen hier vervolgens een pagina van online zetten op onze site. Zeker wateren waar je mag nachtvissen in België die wij nog niet hebben beschreven zouden wij graag toevoegen aan onze website. Laat gerust wat weten.

Wij zoeken ook nog hengelsport winkels.

Tevens hebben wij ook een pagina waar wij vele hengelsport winkels in België op verzamelen. Ook deze pagina zouden wij willen uitbreiden met extra hengelsport winkels. Ken jij er nog die niet op deze pagina staan of heb jij zelf een hengelsport winkel die nog niet op onze pagina staat? Dan mag je ons gerust iets laten weten en wij plaatsen deze met veel plezier op onze pagina. Tevens als jouw hengelsportzaak al is toegevoegd aan onze website mag je ons ook gerust contacteren om te kijken hoe wij jou kunnen verder helpen jouw winkel en webshop bekender te maken.

Tags: , ,

One Comment

  • Miriam schreef:

    Dag,

    Wij zijn de beheerder van een visweater voor karpers op een privé-domein in de omgeving van Namûr. Dit viswater komt binnenkort beschibaar voor betalende gasten. Wellicht is het iets voor vermelding op uw website?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *