instagram karpervissen

Wij zitten nu ook op Instagram.

 

Sinds 19-10-2019 zijn wij ook te vinden op Instagram. Dit is mijn eerste Instagram account omdat ikzelf niet zo bezig ben met sociale media. Echter ben ik wel een actieve karpervisser en ben wel een fan van de prachtige natuur waarin wij soms vissen. Wat experimenteren met het maken van mooie foto’s in deze natuur trekt mij steeds meer aan en vandaar ben ik nu maar gestart om enkele van mijn prachtige foto’s te delen met jullie. Het betreft voornamelijk foto’s van de natuur waar wij als karpervisser in zitten.

instagram karpervissen

Volg ons op Instagram.

Met dat ik de laatste tijd veel foto’s maak bij het karpervissen begint mijn collectie knappe foto’s aardig te groeien. Volg gerust ons karpervissen Instagram account. Ik ben zeer benieuwd of andere mensen deze foto’s net zo prachtig vinden dan ikzelf.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *