roofvissen

Onze roofviswebsite is vernieuwd.

Buiten deze website over het karpervissen hebben wij ook een website over het roofvissen die wij volledig hebben vernieuwd. Ook hier hebben wij enkele zeer interessante partners gevonden welke wij online hebben gezet op onze roofvis website. Vele karpervissers onder ons houden zich ook bezig met roofvissen zoals ikzelf en vandaar ook dat wij 2 websites hebben gemaakt over het vissen in het algemeen. Ikzelf ben in hart en nieren een karpervisser, maar in de winter met doodaas vissen op snoek is toch geweldig evenals in de zomer zul je mij wel vaker overdag zien vissen met 1 karperstok en 1 roofvis hengel op baars. Altijd plezant om tijdens de dode uren te roofvissen wanneer je aan het karpervissen bent. Op vele wateren weet ik dat ik tussen bepaalde uren amper tot niet een karper zal haken en dan zal ik dus ook vaker mijn roofvis stok nemen en wat te vissen op baars of snoek. Snoekbaars vind ikzelf ook geweldig maar hiervoor moet je toch al eerder gaan zoeken naar speciale stekken.

roofvissen

Enkele super partners van onze roofvis website.

DeRoofvisser.com

Deroofvisser is een partner van ons welke super pluggen en aasjes aanbieden wanneer het aankomt op roofvissen. Deze zijn zeker geen goedkoper partners van ons, maar voor kwaliteit betaal je nu 1x. Alle top pluggen zijn te vinden op Deroofvisser.com

Roofvis XL

RoofvisXL is een andere goede partner van ons op vlak van roofvissen. RoofvisXL heeft zeer betaalbare producten online waar je zeker en vast ook roofvis mee kan vangen. Zeker voor beginnende roofvissers raden wij Roofvis XL aan. Zij bieden veel roofvis materiaal aan.

EBBM

EBBM is een top partner wanneer het aankomt op boot materiaal. Deze partner gebruiken wij zowel voor onze roofvis website als deze karper website. EBBM bied zelf geen boten aan maar wel alle soorten motoren, vervang materiaal, batterijen en nog veel meer.

Bol.com

Bol.com is een partner die wij voor bijna alle websites aanraden. Op bol.com kan je zowat alles vinden en ook heel wat in het roofvis en karpervissen segment. Wij raden bol altijd aan voor hun gratis verzendkosten boven de €20 evenals de super support qua retours.

Aliexpress

Aliexpress is een partner die ikzelf ook gebruik. Vele mensen hebben een groot probleem met Ali of Wish vanwege de enorme hoop troep die er te vinden is. Echter zitten er zeker juweeltjes tussen voor geen geld. Kijk voor het roofvissen maar eens naar Kastking.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *