carpcube

CarpCube

 

Bij deze zou ik ook graag een artikel schrijven over CarpCube een hengelsportzaak in Sint-Michiels Brugge met een zeer duidelijke webshop. Ikzelf ben de winkel nog niet binnen gegaan, maar heb wel al meermaals online een bestelling geplaatst. Er zijn er nog vele die geen vertrouwen hebben in het online bestellen van materiaal, vandaar ook deze kleine review. Als er 1 hengelsportzaak is waar ik met veel plezier een online bestelling plaats dan is het de shop van Carpcube wel. 

carpcube

Waarom bij CarpCube bestellen?

Ikzelf heb op dit moment 2 bestellingen geplaatst bij CarpCube. Mijn eerste bestelling waren de Shimano Xtd 14000 molens. De reden dat ik deze bij hun heb besteld is de prijs. Ik wou deze molens en wist op voorhand wat ik moest hebben en vond ze nergens zo goedkoop dan bij CarpCube.
 
Mijn 2de bestelling was het streetfishing landingsnet van 5 meter + van Daiwa. Zelf kon ik ze moeilijk vinden en kon ze weer aan een zeer scherpe prijs vinden bij CarpCube.
 
Bij beide bestellingen zat nog een extratje waarvoor mijn dank. Voor het roofvissen zaten er enkele wormen van powerbaits bij welke mij enkele toffe baarzen en zelf een snoek hebben opgeleverd 🙂

Goede support bij CarpCube.

Bij beide bestellingen had ik nog een kleine bijkomende vraag die ik via hun Facebook pagina heb gesteld. Beide keren had ik binnen de 5min. een duidelijk antwoord gekregen. Goede en snelle support is toch zeer belangrijk bij online bestellingen en moet zeggen dat CarpCube hier zeker hoog scoort.
 
Al bij al ben ik zeer tevreden van CarpCube en zal zeker in de toekomst nog online bestellingen bij hun plaatsen.

Tags: , ,

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *