De Burggravenstroom

De Burggravenstroom

  • Bewerken
 
  • Bewerken
De Burggravenstroom is een riviertje van een 33 km lang en een kleine 20 meter breed. De dieptes gaan tot 3 meter. De bodem is meestal modderig en je kan er wel wat beplanting vinden. De oevers zijn natuurlijk aangelegd, maar zeker niet alles is bereikbaar. Vele stukken liggen op privé domein en als je daar zou willen vissen moet je uiteraard toestemming gaan vragen bij de beheerder.

Karpervissen op de Burggravenstroom.

 

Op de Burggravenstroom kan je zeker karper vinden. Deze zijn wel in iets mindere maten aanwezig, maar er zijn al karpers gevangen in het verleden. Zelf hebben wij wel geen info gevonden over de kwaliteit en groottes van de karper. Heb jij meer info? Laat het ons gerust weten.

Adres de Burggravenstroom.

 

 

De Burggravenstroom is dus meer dan 30 km lang. Vele delen liggen wel op privé domeinen, dus daar moet je wel toestemming vragen. Verder kan ik Google Maps aanraden om een goede spot te vinden op de Burggravenstroom.

Vergunningen voor op de Burggravenstroom.

Om te mogen vissen op de Burggravenstroom heb je enkel een Vlaams visverlof nodig. Deze kan je vinden in elk B-post kantoor in België.
Nachtvissen is niet toegestaan op de Burggravenstroom.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *