De Schorre

De Schorre

De Schorre in Boom staat bekend voor de vele festiviteiten zoals bijvoorbeeld Tomorrowland maar op dit mooie recreatiegebied kan er ook gevist worden. De Schorre in Boom heeft 3 putten waarop kan gevist worden, wel alle 3 tegen betaling. De 3 wateren zijn verschillend van elkaar qua waterstructuur en visbestand. Wanneer je het park binnen komt kom je aan vijver 1. In het midden ligt vijver 2 en achteraan vijver 3. Op die manier gaan wij ook de wateren beschrijven in het gedeelte karpervissen op de Schorre in Boom.

Karpervissen op de Schorre in Boom.

Vijver 1: Vijver 1 staat bekend als het runwater. Hier ga je vooral karpers vinden van rond de 5 a 6 kg met enkele mooie uitschieters en zeker enkele mooie graskarpers.

Vijver 2: Op vijver 2 is het een pak moeilijk om te vissen. Er is zeer veel beplanting op de bodem op vijver 2, maar er zitten zeer grote karpers. Hier zijn al karpers van 15kg + gevangen. Vooral de spotjes waar er een metertje geen wier is zijn zeer interessant.

Vijver 3: op vijver 3 wordt er een pak minder gevist omdat het al een einde stappen is. Ook hier zitten zeer mooie karpers, maar we hebben niet veel info kunnen vinden over dit water.

Adres de Schorre in Boom.

 

Schommelei 1

2850 Boom

Om naar de Schorre in Boom te rijden moet je het volgende adres ingeven: Schommelei 1 in Boom.
Er is parking voorzien. Hier moet je ook parkeren, je kan niet met de wagen tot aan het water rijden. Een transportkar is zeker aan te raden.

Prijzen en vergunningen de Schorre in Boom.

Om te mogen vissen op de Schorre in Boom heb je een vergunning nodig die je kan afhalen aan het onthaal van het park zelf. De prijzen zijn als volgt:

Dagkaart: €10
Jaarvergunning dag: €40
Jaarvergunning dag en nacht: €60

Nachtvissen is dus toegestaan op de Schorre in Boom. Hou er wel rekening mee dat je met bepaalde festiviteiten in het park wel niet mag vissen.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *