Karper magazine

Als karpervisser zullen de boekjes van Karper magazine je al zeker zijn opgevallen. Bij vele hengelsportzaken liggen deze namelijk bij de kassa. Niet voor niets liggen deze tijdschriften daar, want van alle tijdschriften over het Karpervissen vind ik persoonlijk deze toch wel de betere. Om de 2 maand brengen ze een nieuwe dagblad uit met de laatste nieuwe tips en technieken. Tegenwoordig komt er ook elke maand zodanig veel nieuws uit en dan is zo een tijdschrift altijd super handig.

 

Zelf heb ik abonnement op dit blad en kan zeggen dat ik er zeer tevreden van ben. Elke maand staan er interessante artikels in en het heeft mij zeker geholpen bij het aanpakken van mijn wintersessies. 

Coverkarp

Wij mogen het Karper magazine goedkoper aanbieden.

Zoals je al kon lezen kan je het karper magazine in vele hengelsportzaken kopen maar wij mogen dit tijdschrift ook aanbieden en dit goedkoper dan in de hengelsportzaken. Wij hebben een aanbod gekregen van karper magazine waar wij 3 artikels mogen aanbieden voor €14.95. Je krijgt dus om de 2 maanden een nieuw magazine opgestuurd en na de eerste 3 nummers stopt jouw abonnement automatisch. Je kan deze verlengen als je wilt, maar je hangt dus niet vast aan een vast abonnement. 

One Comment

  • Wilms schreef:

    Geachte

    Wij willen een domein van 5 ha met een vijver van 1,4 ha en een tweede van 0,4 ha met 160 karpers in Ger, Normandië te koop aanbieden. Wat zou een advertentie in uw blad kosten, eventueel met een foto?

    Mvg

    Familie Wilms-Borgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *