meldert vijver

Meldert vijver

Meldert vijver is zoals de naam het al doet vermoeden een visvijver in Meldert bij Aalst. Deze vijver is een betaalwater en een echt runwater waar met de vaste stok evenals met werpstok gevist wordt op karper. Meldert vijver is een uitgegraven put met dieptes tot 1.5 meter. De bodem is zeer zacht waardoor je lood kan wegzakken. Weet dat Meldert vijver een echt runwater is waar bijna dagelijks wedstrijden worden gehouden. Langs het water heeft Meldert vijver ook een toffe brasserie waar je rustig iets kan eten of drinken.

Karpervissen op Meldert vijver.

Wanneer je heel wat karpers op een dag wilt vangen is Meldert vijver zeker een aanrader. De meeste karpers zullen rond de 5kg hangen met enkele uitschieters. Er blijkt een mooi exemplaar van 16kg rond te zwemmen. Er is wel enorm wat hengeldruk waardoor het welk vaker voorkomt dat je karpers vangt met gescheurde bekken. Gelieve dus altijd je karpers te verzorgen bij wondes. Elk jaar worden er nieuwe karpers uitgezet zodat Meldert vijver een actief water kan blijven. Heb je zin in een dagje veel karpers vangen, dan moet je zeker eens naar Meldert vijver gaan. 

Adres Meldert vijver.

 

Nedermolenstraat 2
9320 Meldert – Aalst

 

Langs Meldert vijver is een parking voorzien net naast het water. Je hoeft dus niet al te ver te stappen met jouw visgerief.

Enkele regels voor Meldert vijver.

Prijzen Meldert vijver.

Dagvissen met 2 hengels

€7 / dag

Dagvissen met 3 hengels

€10 / dag

Jaarabonnement 2 hengels

€70 / jaar

Jaarabonnement 3 hengels 

€100 / jaar

Tags: ,

4 Comments

 • vandeghinste fernand schreef:

  beste hebben jullie ook de datums van de wedstrijden of hoe kunnn wij weten wanneer geen wedstrijd is en de wedstrijden is dat in koppel of individueel graag een seintje aub

 • Belaey danny schreef:

  Kan ik de datums krijgen wanneer er wedstrijden zijn aub

 • jurgen schreef:

  beste ,

  hebben jullie de datums van de wedstrijden voor mij
  of hoe kunnen wij weten wanneer er geen wedstrijd is

  mvg
  jurgen

 • Sonja De Mey schreef:

  Beste
  Kan ik de datums krijgen wanneer er wedstrijden zijn zodat indien ik kom vissen hierdoor niet geremd wordt en niet kan vissen, waarvoor dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *