De Bocht

De Bocht

Aan het Bloso domein in Willebroek heb je 2 putten die zijn ontstaan door zandwinning bij de aanleg voor de E19 en de kleinste put hiervan wordt de Bocht genoemd met een grootte van 40 ha. De andere put is 63 ha groot en wordt de Hazewinkel genoemd. In dit artikel gaan wij verder in over de Bocht zelf. Dit water is een 700 tal meter lang en een 700 tal meter breed. De dieptes van dit water gaan tot 20 meter wat enorm is voor België. Op de bodem kan je vooral zand aantreffen met hier en daar wat plantengroei.

Karpervissen op de Bocht.

Op de Bocht in Willebroek heb je zeker en vast karper zitten. Echter zitten de mooiste exemplaren op de Hazewinkel wat de grotere put van de 2 is. Echter zitten er wel karpers op van rond de 10 kg, maar jammer genoeg zijn de meeste karpers aan het Bloso domein er wel al afgevist door Oostblokkers. Heb jij nog wat meer info over gevangen karper op de Bocht in Willebroek? Laat het ons zeker weten via een reactie.

Adres de Bocht.

 

Stuyvenbergbaan

2830 Willebroek

Om naar de Bocht te rijden zou ik het volgende adres ingeven op de gps. De Vrijgeweidestraat 85 in Mechelen. Er is een parking voorzien aan dit adres. Gelieve hier dus ook gebruik van te maken en de goede naam van de karpervisser te respecteren.

Vergunningen voor op de Bocht.

Om te mogen vissen op de Bocht in Willebroek heb je een Vlaams visverlof nodig welke je kan vinden in elk B-post kantoor in België.
Er zijn verschillende zones waar niet gevist mag worden op de Bocht. Kijk altijd goed naar aangeduide plakjes waar je mag vissen.
Nachtvissen is niet toegestaan op de Bocht.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *