kennys paradijs karpervissen

Kenny’s Paradijs

Kenny’s paradijs is een betaalwater gelegen in Jabbeke. Wanneer je een rustig weekend of week wilt vissen in België zit je zeker goed op Kenny’s paradijs. Het volledig water is afgesloten met een omheining en je kan met je wagen tot aan elke spot rijden, zelf met de camper. Het water zelf is ongeveer een 4ha groot met dieptes tot 3 meter. Er staat wel enorm veel wier, dus vissen met een boot is een must. Zonder boot zal je hier niet veel kunnen komen doen. Een voerboot zal ook niet werken want deze zit bijna direct vast in het hoogstaand wier.

Kenny’s paradijs bied meer dan enkel een water met een zeer mooi bestand, je kan er rust en luxe vinden. Langs het water is een toffe cafetaria welke in het weekend open is met een speeltuin voor de kleine mannen. Ook hebben zij voor de vissers een container geïnstalleerd waar je dag en nacht naar het wc kan gaan evenals kan douchen. De eigenaars zijn enorm in de weer met hun vissers, ze zijn dag en nacht bereikbaar en staan op enkele minuten bij jou. Alle vissen worden gemarkt en moest je een vis vangen die nog niet gemarkt is komen zij direct af.

Karpervissen op Kenny's Paradijs

Kenny’s paradijs is een mooie en rustig water waar een zeer mooi bestand aan karpers aanwezig zijn. Alle karpers worden gemarkt, er zijn een mooie 150 karpers tussen de 10 en 20 kg met enkele uitschieters evenals zijn er ook nog heel wat vissen die nog nooit gevangen worden. Heb je een niet gemarkte vis komen de eigenaars direct af. Er zitten ook nog 4 mooie karperkoi’s op dit water waarvan nog maar 1tje gemarkt is.

Let wel op, Kenny’s paradijs is zeker geen makkelijk water. Een boot is een absolute must om je hengel te kunnen potitioneren evenals de karper te kunnen landen. Er zijn 4 stekken en er kan 1 visser per stek vissen met 3 hengels. Stekken 1 en 2 evenals 3 en 4 liggen vrij dicht bij elkaar zodat je toch nog kan samenzitten. Let wel op, je moet snel bij je hengels zijn op dit water.

karpervissen kenny's paradijs

Adres Kenny's Paradijs.

 

Paradijsweg 59
8490 Jabbeke
België

 

Je kan met de wagen tot aan de stek rijden en deze daar late staan.

Prijs karpervissen op Kenny's paradijs.

De kosten om te vissen op Kenny’s paradijs zijn €250 per visser voor 7 dagen. Je kan ook een weekendje gaan vissen of het volledige water afhuren. Voor de kosten hiervan te weten moet je eventjes met Diane contact opnemen via het nummer: 0479 53 42 62.

Youtube filmpje over Kenny's paradijs.

Tags: , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *