De Koolhofput

De Koolhofput

De Koolhofput is een grote vijver die is uitgegraven voor de aanleg van de A18. De vijver is een 300 m² en bevat zeker karper. De dieptes van het water kunnen tot een 8 meter gaan en op de bodem kan je slib met stenen en zand aantreffen. Op de bodem is vrij weinig plantengroei. Langs het water heb je hier en daar wel wat beplanting. De Koolhofput is een zeer mooi en rustig water om eens op te gaan vissen. Tevens is het hier zeer aangenaam wandelen en is er een tof bmx parcour.

Karpervissen op de Koolhofput.

Zelf heb ik geen info over de grootte van de karpers op De Koolhofput, heb er zelf vroeger vaak gevist, maar op brasem. Dit zal rond het millennium geweest zijn dat ik veel ben gaan vissen op de Koolhofput. Toen zaten er nog niet veel karpervissers, maar naar het schijnt zou je er tegenwoordig vaker karpervissers en karpertentjes tegenkomen. Heb jij meer info over de karper op De Koolhofput, laat dan een reactie achter. Er staat zeker nog een karper trip naar dit mooie water gepland.

Adres de Koolhofput.

 

 

Wanneer je naar De Koolhofput wilt gaan karpervissen kan ik je aanraden om naar de parking te rijden. Je kan rondrijden, maar dan moet je verder stappen. Langs de Veurnevaartstraat in Nieuwpoort kom je aan de parking uit.

Vergunningen voor op de Koolhofput.

Om te mogen vissen op De Koolhofput heb je enkel een Vlaams visverlof nodig. Deze kan je vinden in elk B-post kantoor in België.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *