fort liefkenshoek

Het Fort van Liefkenshoek

  • Bewerken
 
  • Bewerken
Het Fort van Liefkenshoek kan je vinden in Kallo wat een deelgemeente is van Beveren en is ontstaan in 1582-1584 om Antwerpen te beschermen. Rond het fort kan je een gracht water vinden en op deze gracht mag er ook gevist worden tegen betaling. De gracht zelf is ongeveer 1.2 km lang en gaan tot 50 meter breed. De dieptes van het water gaan tot 3.5 meter en op de bodem kan je meestal modder vinden met hier en daar wat plantengroei. Er is weinig stroming aanwezig op het water en het water zelf is vrij troebel.

Karpervissen het Fort van Liefkenshoek.

 

Op het Fort van Liefkenshoek kan je zeker karper vinden en deze gaan tot een 15 tal kilogram. Er mag ook s’nachts gevist worden wat altijd interessant is voor de karpervisser. Heb jij meer info of het Fort van Liefkenshoek een makkelijk of moeilijk karperwater is ? Laat het ons gerust weten via een reactie.

Adres Fort van Liefkenshoek.

 

 

Ketenislaan 4

9130 Beveren

Het Fort Liefkenshoek is te bereiken via het adres: Ketenislaan 4 (haven 1974), 9130 Beveren.

Prijzen voor op het Fort van Liefkenshoek.

Om te mogen vissen op het Fort van Liefkenshoek moet je betalen. Je hebt hiervoor een aparte vergunning nodig welke je kan vinden in het infokantoor. Het adres hiervan is de Grote Markt 2 in Beveren. Je kan deze dienst ook bereiken via de nummer: 03/750.15.89 of via het email adres: stephany.van.heukelom@beveren.be
De prijzen zijn als volgt:

€35 voor volwassenen
€12 voor jongeren onder de 14 jaar.
De vergunning is geldig voor 1 jaar.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *