DeKarpervisser.be is terug online

De karper gekte is weer optimaal terug en heb daarom ook weer besloten om in DeKarpervisser.be weer nieuw leven te blazen. In dit artikel ga ik eventjes toelichten wat er nieuw is aan deze website en wat ik allemaal nog in gedachten heb op korte en lange termijn. Een handige website over karpervissen kan zeer handig zijn, dus heb je zelf ideeën wat nog kan toegevoegd worden aan deze site, laat dan gerust onderaan een reactie achter met jouw ideeën.

Wat is nieuw aan DeKarpervisser ?

1: Design

Eerst en vooral is eigenlijk heel de website vernieuwd. Dit kunnen jullie al zien aan het design zelf, maar ook de volledige werking achter de schermen van de website is veranderd.

2: Producten

Nu kan je alle Karper producten die je op visdeal.nl kan vinden ook bij ons vinden. Deze worden up to date gehouden evenals kan je bij ons de producten in betere categorieën terug vinden. Vervolgens kan je nog eens per categorie gaan selecteren op bijvoorbeeld de prijs, het merk en ga zo maar verder. Ik bestel zelf veel op visdeal en vond het vooral lastig dat ik niet kan vergelijken op de prijs. Stel dat ik karper lood wou kopen moest ik zoeken tussen alle aanbiedingen welke goedkoper zijn dan andere. Nu kan ik makkelijk selecteren op de prijs en zie ik direct welke de betere aanbiedingen zijn. Kijk zeker eens op alle deze pagina waar je alle visdeal producten kan vinden.

3: Meerdere aanbieders.

Op de Home page heb ik eigenlijk een beschrijving gegeven op welke websites ik al mijn karper producten koop. Ja, je vindt de producten in vele gevallen ook op andere websites terug. Maar de genoemde websites op de home page bieden veel aan + zijn meestal nog de goedkopere aanbieders. Ook zijn de Deal websites voor karper vissen daar te vinden.

4: De blog pagina.

De oude blog berichten die op deze website stonden heb ik nog behouden, dat is eigenlijk alles. Hier zullen in de toekomst nog meer artikels op komen te staan.

Wat staat op de planning ?

1: Meer producten.

Zelf zou ik nog graag meerdere producten op de website plaatsen dat je vervolgens daar kan zoeken op bivvy tentjes en dat je aanbiedingen krijgt van vele verschillende websites. Vervolgens kan je dat ook selecteren op prijs/merk/… voor een makkelijk en goed overzicht. Echter moeten hiervoor de aanbiedingen van de aanbieders dit wel toestaan wat in vele gevallen niet het geval is. Wij werken aan deals.

2: Karper wateren in België.

Ik zou graag nog een mooie map van België maken met zoveel mogelijk karper wateren op. Genaamd bij naam eventueel hoe er te geraken, welk karper bestand op het water zit, hoe moeilijk het is om er vis te vangen, wat foto’s en nog veel meer. Wilt u als karpervisser hier aan mee werken en de wateren waar u vaak vist op beschrijven? Laat ons dan zeker iets weten via het contact formulier en we kunnen samen werken aan een betere website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *