grote keignaert

Grote Keignaert

De grote Keignaert kan je vinden in het Krekengebied waar je de Grote en Kleine Keignaert kan vinden. De Grote Keignaert kan je vinden in Zandvoorde en de Kleine Keignaert kan je vinden in Oudenburg. Het Krekengebied is dan ook een groot gebied van 630ha. De Grote Keignaert is ongeveer een 1.2 km lang en een kleine 100 meter breed. De dieptes gaan tot 3.5 meter en er is geen stroming aanwezig op het vrij helder water. Plantengroei is zeker aanwezig en de bodem is vooral bedekt met slib.

Karpervissen de Grote Keignaert.

 

Er zit zeker veel en redelijk grote karper op de Grote Keignaert. De Grote Keignaert staat dan ook bekend als karperwater omdat de karper er met grote getallen aanwezig is. Er wordt ook niet al teveel op gevist, dus zeker interessant om te weten als karpervisser.

Adres de Grote Keignaert.

 

 

Om naar de Grote Keignaert te rijden kan je deze bereiken via de Libellaan of de Kapittelstraat in Zandvoorde. Parking is te vinden langs het domein.

Vergunningen voor op de Grote Keignaert.

Om te mogen vissen op de Grote Keignaert heb je enkel een Vlaams visverlof nodig. Deze kan je vinden in een B-post kantoor.
Nachtvissen is verboden op de Grote Keignaert.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *