De Gavers Harelbeke

De Gavers Harelbeke

De Gavers in Harelbeke is gelegen in een provinciaal domein. De Gavers Harelbeke is een grote vijver van 53 ha en de diepte van het water gaat tot een 10 meter diep. Op de Gavers in Harelbeke mag niet overal gevist worden, delen zijn ook voor recreatie zoals zeilen en surfen.

Karpervissen op de Gavers in Harelbeke.

Op de Gavers in Harelbeke zaten vele grote karpers. Er is jammer genoeg rond 2007 een grote sterfte geweest en vele grote vissen zijn gestorven. Er zitten zeker nog bakken van 15 en 20 kg, maar ze zijn enorm moeilijk te vangen. Zowel een voerboot als nachtvissen zijn niet toegestaan wat het allemaal wat moeilijker maakt om een karpertje te weten vangen. Heb jij onlangs nog een karper weten te vangen op de Gavers in Harelbeke ? Laat het ons dan gerust weten.

Adres Gavers in Harelbeke.

 

 

Om naar de Gavers in Harelbeke te rijden kan je best naar de Eikenstraat 131 in Harelbeke rijden. Er zijn 3 parkings rond het meer waar je jouw auto kan achterlaten.

Vergunningen voor op de Gavers in Harelbeke.

Om te mogen karpervissen op de Gavers in Harelbeke heb je een Vlaams visverlof nodig. Deze kan je vinden in elk B-post kantoor.
Nachtvissen is niet toegestaan op de Gavers in Harelbeke. Een voerboot is ook niet toegestaan.
Het is ook niet toegestaan om overal te vissen op de Gavers in Harelbeke. De plaatsen waar niet gevist mag worden staan aangeduid.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , ,

One Comment

  • Mario schreef:

    Vandaag gaan vissen in de Gavers Harelbeke spijtig is het voor de sportvisserij niet goed meer onderhouden plaatsen om aan het water te komen heb je ook bijna niet meer Harelbeke doe hier iets aan !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *