Leiebos – Wevelgem

Leiebos – Wevelgem

  • Bewerken
 
 
Het Leiebos kan je vinden in Wevelgem en dient vooral als speelbos voor de jeugd. Er kan ook gevist worden op het water. Je mag enkel vissen aan de westelijke kant. De kant aan het Oosten is ingericht als paaizone. Het water zelf is een kleine 700 meter lang en een 35 meter breed. Het water zelf gaat tot een 4 meter diep met helder water waar geen stroming aanwezig is. Er zijn zeer veel waterplanten aanwezig.

Karpervissen het Leiebos in Wevelgem.

 

Er zit zeker karper op het Leiebos in Wevelgem. Er wordt volgens mij wel niet zoveel aan karpervissen gedaan aan het Leiebos in Wevelgem. Er is wel al is 1tje gevangen en bij visopnames zijn er karpers bovengehaald. Er is wel niets geweten over groottes of gewichten van de karpers. Heb jij meer info voor ons over het karperbestand op het Leiebos in Wevelgem? Laat het ons dan gerust weten via een reactie.

Adres Leiebos in Wevelgem.

 

 

 

Er zijn 2 toegangswegen om naar het Leiebos in Wevelgem te rijden zijn de Guldensporenstraat en de Notelaarstraat in Wevelgem. Je kan je daar wel ergens parkeren.

Vergunningen voor op het Leiebos in Wevelgem.

Als je wil vissen op het Leiebos in Wevelgem heb je enkel een Vlaams visverlof nodig welke je kan vinden in elk B-post kantoor van België.
Nachtvissen is niet toegestaan op het Leiebos in Wevelgem.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *