Used2Fish ervaringen

Al gehoord van Used2Fish? Wanneer je vaak te vinden bent op hengelsport martplaatsen en hengelsport facebook groepen is de kans aanwezig dat je Used2Fish wel al eens bent tegengekomen. Ikzelf heb onlangs Delkims aangekocht bij Used2Fish en wou graag mijn ervaring met jullie delen. Het idee achter hun diensten vind ik namelijk zeer interessant.

Mijn ervaring met Used2Fish.

Used2fish ervaring

Onlangs kwam ik op een Facebook verkoopgroep 3 Delkims tegen met ontvanger en bijhorende D-locks voor de prijs van €300. Ik wou al enige tijd deze Delkims en voor deze prijs was ik direct verkocht en heb de verkoper ervan direct gecontacteerd. Het was blijkbaar Martijn van Used2Fish, een beginnend bedrijf welke gebruikt en nieuw hengelsport materiaal verkopen via Marktplaats en Facebook. Na de betaling heeft Martijn direct de verzending klaargemaakt evenals heb ik gratis verzendkosten gekregen, nog iets wat je amper tegenkomt wanneer je 2dehands koopt. Wanneer het pakket op de post is gegaan heb ik netjes een mail met bijhorende track and trace code ontvangen.

Na enkele dagen kwamen de Delkims binnen en heb ze direct getest. De eerste test was in mijn kantoor. Ik had heel veel ruis op de ontvanger. Ben ze vervolgens buiten gaan

testen en de ruis was volledig weg. Vervolgens binnen weer getest en daar ook geen ruis meer gehad. Heb dit ook meegedeeld aan Martijn en moesten er problemen zijn met mijn Delkims zal Martijn meekijken hoe dit probleem op te lossen. Ruis is nu wel een probleem waarvoor de Delkims wel bekend staan. Dit valt vaak zelf volledig op te lossen. Als ik hier meer problemen mee heb in de toekomst zal ik ze eerst eens opnieuw instellen. Dit zou het probleem in vele gevallen verhelpen.

Deel zelf je ervaringen met Used2Fish.

Heb jijzelf al positieve of negatieve ervaringen met Used2Fish? Laat het ons gerust weten via een reactie onder dit artikel. Hoe meer ervaringen we hier kunnen delen hoe interessanter het voor iedereen wordt. Wij keuren regelmatig onze nieuwe reacties.

Tags: , ,

2 Comments

  • Levi schreef:

    Altijd goede service weet waar hij over praat gr levi

  • Giovanni schreef:

    Martijn is een super toffe kerel ! Altijd netjes en mee denkend als er een te vertrouwen is hij het wel we hadden een ruil gesloten maar ik had de molens van Martijn al binnen en had privé omstandigheden en Martijn wachten heel rustig af respect wederzijdse vertrouwen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *