Wachtkom de Katte

Wachtkom de Katte

Wachtkom de Katte kan je vinden in Nieuwege en is een uitgegraven plas die vroeger diende voor de akkers rondom het water te bevruchten. Hedendaags wordt dit water vaak gebruikt voor de vissport. Het water zelf is niet zo diep waardoor je vooral kleine vis zal vangen op het Wachtkom de Katte. De lengte van het water van de Wachtkom de Katte is bijna 100 meter lang en een 50 tal meter breed. De dieptes van het water gaan tot een 1.5 meter en op de bodem kan je vooral slib vinden. Het water is vrij troebel en op de bodem is wel wat beplanting te vinden.

Karpervissen op Wachtkom de katte.

 

Er zitten wel wat karpers op de Wachtkom de Katte maar het zullen vooral kleine karpers zijn. Het water van de Wachtkom de Katte staat vooral bekend voor zijn kleine witvis en vastestok vissen. Niet zo een interessant water voor de karpervisser. Heb jij er wel al mooie karpervangsten gehad? Laat het ons gerust weten in een reactie.

Adres Wachtkom de katte.

 

 

Steenkaai 112

8000 Brugge

Om naar de Wachtkom de Katte te rijden zou ik het volgende adres ingeven: Steenkaai in Nieuwege.

Vergunningen voor op Wachtkom de Katte.

Om te mogen vissen op de Wachtkom de Katte heb je enkel een Vlaams visverlof nodig welke je kan vinden in een B-post kantoor.
Nachtvissen is niet toegestaan op de Wachtkom de Katte.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *