De Halve Maan Diest

De Halve Maan Diest

  • Bewerken
 
  • Bewerken
In Diest heb je aan de Halve maan 4 zeer mooi vijvers waarop gevist mag worden. Er zit mooie vis maar het is er niet zo makkelijk om een karper te weten vangen. Voor ervaren karpervissers is dit wellicht een mooi water om eens te bezoeken. Het is wel een betaalwater, maar de prijzen vallen enorm goed mee.

Karpervissen op Halve Maan in Diest.

 

Er zitten zeker mooie karpers en wellicht nog enkele 20 kg + vissen. Maar zoals eerder al vermeld is het een zeer moeilijk water om de vissen te vangen en ervaring is zeker nodig. Kijk gerust eens op hun Facebook pagina voor vangsten. Er zitten een paar enorm mooie en unieke karpers op de Halve Maan in Diest.

Adres Halve Maan in Diest.

 

 

Omer Vanaudenhovenlaan 48

3290 Diest

De Halve Maan in Diest kan je bereiken via de Omer Vanaudenhovenlaan 48 in Diest.

Openingsuren Halve Maan in Diest.

Nachtvissen is niet toegestaan op de vijvers van de Halve Maan in Diest. Deze openingstijden heb ik online kunnen vinden.

Van 1 april tot 30 september: van 9 uur tot een uur voor zonsondergang (of vroeger bij slecht weer).
Van 1 oktober tot 31 maart: van 10 uur tot een uur voor zonsondergang.

Vergunningen en prijzen Halve Maan in Diest.

Om te mogen vissen op de Halve Maan in Diest betaal je €2 als je jonger bent dan 12 jaar. Ben je ouder betaal je €4. Voor €50 heb je een vergunning voor een heel jaar. Wat mij betreft voor een betalend karperwater enorm lage prijzen. Qua betaling moet je je geen zorgen maken. Ze komen rond voor te betalen. Er zijn wel nog enkele bijkomende regels om te mogen karpervissen op de 4 vijvers van de Halve Maan in Diest. Echter zijn dit allemaal zeer normalere regels wat mij betreft als karpervisser. En er geld een catch and relief regel waar ik mijzelf als karpervisser zelf niet van bewust was dat mensen deze karper al zou willen meenemen. Alle regels kan je vinden op hun Facebook pagina.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *