De oude Schelde in Meilegem

De oude Schelde in Meilegem

Langs de Schelde in Meilegem heb je nog een oud stukje Schelde waar men op kan vissen. Het water heet de oude Schelde in Meilegem en heeft een lengte van 1.2 km en een breedte van ongeveer een 25 meter. De dieptes zijn ongeveer een 2 meter diep. Het water is helder en er is geen stroming aanwezig. De bodem is zanderig en er is veel waterbeplanting aanwezig op de oude Schelde in Meilegem. De vissteken zelf liggen er wel wat verwaarloost bij. Echter rond het water kan je wel aangename picknick weide vinden.

Karpervissen oude Schelde in Meilegem.

Karper is zeker aanwezig op de oude Schelde in Meilegem. Heb online enkele foto’s als bewijs van karpers rond de 10 kg gezien op de oude Schelde in Meilegem. Er wordt gezegd dat er karper tot 18 kg zit. Door de vele beplanting is er een zekere moeilijkheidsgraad, maar dat mag wel bij mooiere karper.

Adres oude Schelde in Meilegem.

 

 

Via de Oude scheldestraat in Meilegem kan je de oude Schelde bereiken. Er staan meerdere informatiebord waar staat waar men wel en niet mag vissen. Ga dus eerst zeker eens kijken zodat je zeker niet illegaal gaat vissen.

Vergunningen voor op de oude Schelde in Meilegem.

Om te mogen vissen op de oude Schelde in Meilegem heb je enkel een Vlaams visverlof nodig welke je kan vinden in elk B-post kantoor.

Meer karperwateren in België en andere nuttige info.​​​

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *